Om Rabattprylar

Rabattprylar.se startade egentligen som ett litet sidoprojekt. Ett projekt som påbörjades främst på grund av ett stort intresse för webbutveckling och programmering. Det fanns samtidigt en hel del tid över att döda, när sambos och vänner jobbade eller var upptagna på annat håll och vi själva var lediga.

Tanken föddes om att skapa en knutpunkt på webben som samlar erbjudanden och produkter från olika webbutiker på ett och samma ställe. Ja vi vet, idén är ju verkligen ingen nyhet, men vi tyckte helt enkelt att det vore kul att bygga en egen sådan sajt, precis så som vi vill ha den. Vi ville skapa en webbplats som vi hoppas kan tilltala dig som besökare. Vi har sett dagens utbud av sajter inom nischen och måste erkänna att det finns en del över att önska, som till exempel när det gäller att vara grafiskt tilltalande. Sedan finns det också sajter där ute som är riktigt, riktigt bra så klart.

De lösningar och funktioner som sajten använder för att hämta rabattkoder och produkter har vi byggt med hjälp av php och jQuery (för den som tycker det är intressant ;-)). Tanken var också från början att sätta ihop sajten lite snabbt, men sedan blev det väl inte riktigt så och det har lagts ner mycket mer tid än det var tänkt från början.

Känner vi oss själva rätt så stannar det inte där, utan vi kommer säkerligen vara inne och vrida och vända på både det ena och det andra. Nya funktioner kommer läggas till och andra kommer tas bort, designen kommer finslipas eller ändras.